Velkommen til I-Components.com

Dansk
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

ASSMANN WSW Components

ASSMANN WSW Components
ASSMANN WSW Components - Den kvalificerede partner til fremstilling, indkøb og markedsføring af konnektorer, individuelle løsninger og kundedesignerede kabelaggregater.
Virksomhedsudvikling siden 1969
ASSMANN WSW Components er i dag - grundlagt i 1969 - vokset til en verdensomspændende driftsspecialist af elektro-mekaniske komponenter, termiske styringsprodukter og tilbehør til computernetværk.
Service til vores kunder
ASSMANN WSW Components er en af ​​de vigtigste virksomheder inden for logistik-tjenester til elektronikindustrien og for den specialiserede distribution. ASSMANNs professionalisme dækker også kompetent udvikling og produktion. Dette omfatter sit eget globale netværk for køb og handel og er det grundlæggende for sin logistikstyring af høj ydeevne.
Kontinuerlig kvalitetskontrol
Alle vores produkter opfylder ASSMANN Kvalitetstest. ASSMANN WSW Components er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2000. I 2003 satte ASSMANN WSW Components et miljøledelsessystem i overensstemmelse med DIN EN ISO 14001. Vi handler kun med certificerede entreprenører.

Produktkategori

RF/IF and RFID
Connectors, Interconnects
Tools
Test and Measurement
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Optoelectronics
Optical Inspection Equipment
Networking Solutions
Hardware, Fasteners, Accessories
Fans, Thermal Management
Computers, Office - Components, Accessories
Cables, Wires - Management
Cables, Wires
Cable Assemblies
Boxes, Enclosures, Racks
Battery Products
‹‹123456789101112131415››