Velkommen til I-Components.com

Dansk
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Astro Tool Corp.

Astro Tool Corp.
Astro Tool Corp. - I mange år har Astro Tool været det førende navn i forbindelse service og montage værktøj.
Når verden forbereder sig på at komme ind i det 21. århundrede, opdaterer vi ved Astro løbende og tilføjer vores produktlinjer for at imødekomme de krævende kompleksiteter på dagens marked. Vores ingeniørafdeling er udstyret med det nyeste inden for computerstøttede designsystemer til støtte for udformningen af ​​nye forbindelsessystemer. Vores produktionsfaciliteter anvender state of the art computer numerisk kontrol bearbejdning centre, der gør det muligt for os at præcist producere mere sofistikeret værktøj, mens du holder nogensinde stramning tolerancer. Astro har produkter, ikke kun til militære og rumfartsprogrammer, men også til andre højteknologiske felter som computere, fiberoptik og medicinsk industri. Astro er klar til fremtiden.
Når dit job kræver krympning af værktøjer, indsætnings- og fjernelsesværktøjer eller forbindelsesservice kits, skal du huske at Astro har værktøjerne i din handel. Alle Astro produkter er lavet i USA.

Produktkategori

Connectors, Interconnects
Tools
Cables, Wires
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››