Velkommen til I-Components.com

Dansk
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Conxall / Switchcraft

Conxall / Switchcraft
Conxall / Switchcraft - SWITCHCRAFT®, grundlagt i 1946, har hovedkontor i Chicago, IL USA og producerer stadig produkt i Chicago i dag. I 1999 overtog SWITCHCRAFT® Conxall®, der ligger i Villa Park, IL, en førende producent af hårde miljøforbindelser og brugerdefinerede kabelaggregater, der tilføjer til den allerede omfattende serie af SWITCHCRAFT®-stikprodukter.
SWITCHCRAFT®, Inc. er en førende amerikansk producent af stik, stik, stik, kontakter, støbte kabelsamlinger og patchbays. SWITCHCRAFT® produkter anvendes i en række applikationer fra udsendelse og pro audio til medicinsk, belysning, sikkerhed, transport og andre industrielle applikationer. Erfaring og opmærksomhed på detaljer gør Switchcraft til en førende inden for hårde miljøforbindelsesløsninger.

Conxall fremstiller en bred vifte af cirkulære forseglede plastikforbindelser og støbte kabelsamlinger. Udover deres serie af standardprodukt specialiserer de sig også i brugerdefinerede kabelsamlinger og tilslutningsmuligheder. Conxall produkter anvendes i en lang række anvendelser, især dem der kræver beskyttelse mod hårde miljøforhold. Erfaring og opmærksomhed på detaljer gør Conxall til en førende inden for hårde miljøforbindelsesløsninger.

Produktkategori

Sensorer, Transducere
Skifter
Tilslutninger, sammenkoblinger
Værktøj
Optoelektronik
Hardware, fastgørelsesanordninger, tilbehør
Kabelmontage
Kasser, kabinetter, racks
Lydprodukter
‹‹123456789101112131415››