Velkommen til I-Components.com

Dansk
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Klein Tools

Klein Tools
Klein Tools - Klein Tools er et firma, der fremstiller produkter, der kan regnes med. Deres eneste fokus er på at lave håndværktøjer, der kan opfylde kravene fra de fagfolk, der bruger dem hver dag. Klein Tools bruger overlegen håndværk, materialer af højeste kvalitet og holder deres produktion så tæt på hjemmet som muligt. Deres håndværktøjer kan altid påberåbes for at levere alle de præstationer, holdbarhed og præcision, der er nødvendige for at få et job gjort rigtigt.
Ifølge Klein Tools: "Vi skal være stolte af alt, hvad vi laver, for Klein er ikke bare navnet på vores firma, det er også vores families navn. Og da vi er et amerikansk selskab, der har været familieejede og familiedrevne, siden 1857, ved du, at du kan regne med at være her i morgen. " Denne dedikation til håndværk og kvalitet er, hvorfor Klein Tools er et top valg for professionelle elektrikere i USA.

Produktkategori

Connectors, Interconnects
Circuit Protection
Tools
Test and Measurement
Tapes, Adhesives, Materials
Optoelectronics
Optical Inspection Equipment
Kits
Hardware, Fasteners, Accessories
Cables, Wires - Management
Boxes, Enclosures, Racks
‹‹123456789101112131415››