Velkommen til I-Components.com

Dansk
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

LAPIS Semiconductor

LAPIS Semiconductor
LAPIS Semiconductor - ROHM blev etableret i Kyoto, Japan, i 1958. ROHM designer og producerer halvledere, integrerede kredsløb og andre elektroniske komponenter. Disse komponenter finder et hjem i de dynamiske og stadigt voksende trådløse, computer-, automotive- og forbrugerelektronikmarkeder. Nogle af de mest innovative udstyr og enheder bruger ROHM produkter.
ROHMs tilstedeværelse på det nordamerikanske marked fortsætter med at udvide sig med et logistisk hovedkvarter i San Diego, Californien, et designcenter i San Jose, Californien, et QA-center i Novi, Michigan, et salgskontor i Guadalajara, Mexico og et salgsnetværk, der dækker marketing, salg og teknisk support til nord- og sydamerikanske kunder fra Canada til Brasilien. Ud over en direkte salgsstyrke har ROHM samarbejdet mellem flere salgsrepræsentative organisationer og branchens førende elektronikforhandlere.
I mere end fyrre år har ROHM været fokuseret på den grundlæggende tilpasningsfilosofi. Virksomheden har arbejdet tæt sammen med udstyrsfabrikanterne for at udvikle næste generations udstyr og bruge den teknologi, der er erhvervet gennem disse bestræbelser for at foreslå systemløsninger til sine kunder og løbende give dem høje værdier.
Størstedelen af ​​ROHM's produktionsudstyr er udviklet internt. Dette har givet ROHM mulighed for at reagere straks på skiftende markedsbehov. Omfanget af ROHM-produkter er et resultat af innovationer og evnen til at tilpasse sig markedets krav. Automotive, telekommunikation, computer og forbruger OEM'er er blandt de førende slutbrugere af ROHM-produkter.

Produktkategori

Integrerede kredsløb (IC'er)
Sensorer, Transducere
kondensatorer
Diskrete halvlederprodukter
RF / IF og RFID
modstande
isolatorer
Kredsløbsbeskyttelse
Strømforsyninger - Eksternt / Internt (Off-Board)
Strømforsyninger - bordmontering
Optoelektronik
Optisk kontroludstyr
Kits
Udviklingskort, Kits, Programmører
‹‹123456789101112131415››