Velkommen til I-Components.com

Dansk
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

MPD (Memory Protection Devices)

MPD (Memory Protection Devices)
MPD (Memory Protection Devices) - Memory Protection Devices er en verdensklasse designer og leverandør af elektroniske komponenter til strømforbindelse teknologi. Vores specialiteter omfatter batteriholder, batterikontakter, 12 volt auto samlinger og stik. På grund af den fokuserede karakter af vores produktlinje tilbyder vi de højeste kvalitetsdele i branchen og konkurrencedygtige priser. Dette engagement til ekspertise afspejles i vores certificering som et ISO 9001: 2000-selskab. Nogle af de tjenester, vi tilbyder kunderne, omfatter personlig kundeservice, brugerdefineret fremstilling og uovertruffen teknisk support.
Vores support team er meget bekendt med mange af vores kunders specifikke applikationer, især inden for telekommunikationsudstyr, industriel kontrol, forbrugerprodukter, alarmer, bundkort, medicinsk udstyr og militærudstyr. For eksempel skal batteriholderne til medicinske applikationer fremstilles i nulfejlprocesser og være modstandsdygtig overfor organisk vækst. Militsektoren kræver batteriholdere med ekstrem stød og vibrationer modstand uden at tabe strømforsyningen. Telekommunikation, alarmer, bundkort og mange stationære forbrugsvarer bruger kun deres batterier til sikkerhedskopiering, og de kræver langvarige, oxideringsfrie holdere. Vi har lært de specifikke behov i hver branche, vi sælger til og har udformet produkter specifikt til at imødekomme disse behov.

Produktkategori

Integrated Circuits (ICs)
Sensors, Transducers
RF/IF and RFID
Connectors, Interconnects
Circuit Protection
Test and Measurement
Kits
Cable Assemblies
Battery Products
‹‹123456789101112131415››