Velkommen til I-Components.com

Dansk
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Nichicon

Nichicon
Nichicon - I over 60 år har Nichicon bestræbt sig på at være en "værdifuld leverandør til vores kunder" ved at afbalancere avanceret teknologi, strenge kvalitetskontrolforanstaltninger og overlegen service. Vi undersøger løbende og implementerer innovative teknologier til direkte gavn for vores kunder, samtidig med at vi tilbyder det bredeste udvalg af aluminium elektrolytkondensatorer i branchen. Vi tilbyder også det bredeste udvalg af ledende polymer kondensatorer verden over.
På den konkurrencedygtige markedsplads for elektronik sikrer Nichicons "nuldefekt" filosofi, at vores komponenter kan udholde forskellige applikationer. Vi er stolte af de forskellige kondensatorer, der tilbydes, herunder overflademontering, snap-in, gennemgående hul og skrueterminal. Derudover opretholder vores firma de strengeste miljøstandarder, herunder fremstilling af kun RoHS- og REACH-kompatible komponenter.

Produktkategori

Integrerede kredsløb (IC'er)
kondensatorer
Diskrete halvlederprodukter
Kredsløbsbeskyttelse
Kits
‹‹123456789101112131415››