Velkommen til I-Components.com

Dansk
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Panduit

Panduit
Panduit - At tilbyde innovative løsninger i over 55 år.
Panduit blev født af innovation. I 1955 lancerede vi vores første produkt, Panduct Wiring Duct, en ny opfindelse, der unikt organiserede kontrolpanel ledninger og tillod nye ledninger til at blive tilføjet hurtigt og pænt. Siden da har Panduit introduceret tusindvis af problemløsninger af nye produkter og forblev forpligtet til at levere innovative løsninger til elektrisk og netværksinfrastruktur.
I dag ser kunderne på Panduit som en betroet rådgiver, der arbejder med dem for at imødegå deres mest kritiske forretningsudfordringer inden for deres datacentre, virksomheder og industrielle miljøer. Vores velkendte omdømme for kvalitet og teknologi lederskab kombineret med et robust økosystem af partnere over hele verden gør det muligt for Panduit at levere omfattende løsninger, der forener den fysiske infrastruktur for at hjælpe vores kunder med at opnå operationelle og finansielle mål.

Produktkategori

Tilslutninger, sammenkoblinger
Værktøj
Test og måling
Tape, Lim, Materialer
Static Control, ESD, Clean Room Products
Lodning, Desoldering, Rework Produkter
Prototyping, Fabrication Products
Strømforsyninger - Eksternt / Internt (Off-Board)
Optoelektronik
Optisk kontroludstyr
Netværksløsninger
Linjebeskyttelse, distribution, sikkerhedskopierin
Kits
Hardware, fastgørelsesanordninger, tilbehør
Udviklingskort, Kits, Programmører
Computere, Office - Komponenter, Tilbehør
Kabler, ledninger - ledelse
Kabler, ledninger
Kabelmontage
Kasser, kabinetter, racks
‹‹123456789101112131415››