Velkommen til I-Components.com

Dansk
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Red Lion Controls

Red Lion Controls
Red Lion Controls - Red Lion Controls 'produktionsanlæg er placeret i hovedkvarteret i York, Pennsylvania. Denne moderne 100.000 kvadratfod facilitet har den nyeste overflademontering og chip ombord produktionskapacitet. Red Lion's engineering team giver nyt produktdesign både for vores brede vifte af standard kontrolprodukter samt tilpassede og ændrede OEM produktkrav. QA-afdelingen tager deres ansvar for leveringen af ​​kvalitetsprodukter meget alvorligt og kompromitterer simpelthen ikke, når det gælder at give vores kunder det bedste i kvalitetskontrolprodukter.
Red Lion Controls er velkendt i de fire kontrolproduktområder: Human Machine Interface; Procesmåling og kontrol; Signalkonditionering og styring; Digital måling og kontrol. På hvert af de fire markeder har RLC en komplet familie af kvalitets- og værdiorienterede produkter til brug for vores internationale kundebase. I mange tilfælde implementeres styresystemer fra de fire produktkategorier gennem en digital og fieldbus-kommunikation sammen for at opbygge et komplet styresystem. Ud over hovedstaden i York, Pennsylvania, er der to europæiske marketingkontorer i Slough, England og Croissy Beaubourgh, Frankrig. Red Lion Controls er medlem af Fairey Group plc, et procesteknologiselskab med speciale i elektronisk styring, procesinstrumentering og filtreringssystemer.

Produktkategori

Sensorer, Transducere
Skifter
RF / IF og RFID
Relæer
Tilslutninger, sammenkoblinger
Kredsløbsbeskyttelse
transformers
Test og måling
Strømforsyninger - Eksternt / Internt (Off-Board)
Strømforsyninger - bordmontering
Optoelektronik
Netværksløsninger
Motorer, Solenoider, Drivere / Moduler
Hukommelseskort, moduler
Industrial Controls
filtre
Udviklingskort, Kits, Programmører
Kabelmontage
Batteriprodukter
‹‹123456789101112131415››