Velkommen til I-Components.com

Dansk
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

UV-stabiliserede polycarbonatindkapslinger fra Hammond Electronics

Med de alvorlige forhold i industrielle miljøer i tankerne, giver 1554 fladt låg og 1555 stylede lågområder af ABS- og UV-stabiliserede polykarbonatindkapslinger fra Hammond Electronics IP66-tætning såvel som mekanisk beskyttelse.De lysegrå RAL 7035 kabinetter er designet til at huse trykte kredsløb eller DIN skinne monterede komponenter. IP66 forsegling opnås gennem en silicone pakning i en tunge og grove forsegling.

23 størrelser fra 66 x 66 x 41 mm til 239 x 160 x 119 mm fås i flade og stilfulde selvfarvede, klare og gennemskinnelige låg.Flangede låg til 10 størrelser, fra 119 x 66 x 42 mm til 180 x 119 x 62 mm, giver øget sikkerhed ved at forhindre adgang til interiøret uden at fjerne kabinettet fra overfladen, hvortil den er fastgjort.

De stylede låg indeholder en udsparing, der er egnet til montering af membran tastatur og er også udstyret med PCB montage bosser.Baserne er forsynet med indvendige DIN-skinne monteringsfaner i alle, men i begge versioner er der to størrelser og standoffs til montering af PCB'er eller ekstra indvendige paneler.

Et valgfrit fodsæt er også tilgængeligt. Valgfrie stålplader, der er egnet til montering af tunge komponenter, kan monteres på de integrerede monteringspunkter i bunden; baserne har også støbte slots for at muliggøre 1,6 mm tykke printplader, der skal monteres lodret ind i kabinettet.