Velkommen til I-Components.com

Dansk
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Synspunkt: Lægemiddelelektronik lover reelle forbedringer for patienterne

Viewpoint: Pharmaceutical electronics promise real improvements for patientsApparater, der hjælper dispensering af farmaceutiske produkter, tjener to formål: at reducere fejl ved medicinsk ordination og adressere ubrugt eller unødigt lægemiddelaffald.

Medtech maskiner, der identificerer hvilke stoffer der er forbundet med hvilken patient og autodispense den korrekte medicinering og i den rigtige dosering til specifikke behov, baner vejen for at reducere receptfeil.

Elektroniske fremskridt inden for atomkraftmikroskopi (AFM) udgør kanten af ​​pharma tech innovationer designet til at undersøge og forbedre lægemiddelleveringssystemer, som IVs, at overveje, hvordan stoffer interagerer med patienter. Følsomt udstyr kan tilpasse stoffernes adfærd eller oprette advarsler, hvis medicinen ikke virker eller forårsager skade.

Virkningen på sundhedsvæsenet

Farmaceutiske lægemidler kan ordineres eller indgives. Når de ordineres på NHS hospitaler, udskrives en forbløffende 85% af recepter af junior læger. På afdelingerne og i operatørerne, hvor lægemiddelleveringssystemer som IV'er er i brug, er konsulenter mere tilbøjelige til hurtigt at beslutte, hvad der er nødvendigt og hvor meget.

Desværre er der menneskelig fejl og affald, når der er menneskelig inddragelse. Det er klart, at nogle farmaceutiske fejl kunne undgås på dispensarniveau gennem robotfarmakere, som afviger fra nøjagtige indtastninger snarere end den kvælende læge underskrift.

Med over en milliard recepter skrevet hvert år, og medicin er den mest almindelige intervention i enhver sundhedsvæsen, vil de involverede tal altid være enorme. Det Forenede Kongerige er en af ​​lederne i at forstå vores fejlfrekvenser i forbindelse med narkotikadministration, og med held holder denne sats lav i forhold til andre lande.

Der er stadig 237 millioner fejl om året, hvoraf tre fjerdedele fører til lidt skade og 712 dødsfald om året direkte forårsaget af medicin.

Fremtiden for farmaceutisk elektronik

Hvis du husker for nylig som 15 år siden, havde vi ikke nøglehullet kirurgi, og nu hjælper robotarmene under disse operationer, er avanceret farmaceutisk teknologi, hvor Medtech vil få størst effekt.

Minaturelektronik, der undersøger på mikroskopisk niveau, undersøger sammenhængen mellem intracellulær aktivitet og funktionen af ​​konstruerede nanomaterialer ind i nanopartikeltilførselssystemer.

Meget af det, der kendes, undersøger allerede nanopartikler og deres virkninger på celler efter cellulær optagelse uden nogen detaljeret forståelse for, om resultaterne af disse interaktioner kan være gunstige eller ej. De interaktioner, som er positive, vil føre til forbedringer i ikke blot lægemiddelafgivelse, men også sammensætningen af ​​lægemidler, der foreskrives.

Slutresultatet vil være mere præcis medicinintervention og større innovationer i robotter, der er i stand til at administrere narkotika, mens de er forbundet med Things of Things (IoT).

Med farmaceutiske virksomheder, der går hen imod outsourcing af forskning og udvikling inden for disse områder, er der stor mulighed for, at EMS arbejder med innovative Medtech-firmaer inden for fremskridt inden for farmaceutisk teknologi.

I betragtning af sandsynligheden for at arbejde på dette område af elektronik vil producere reelle forbedringer for patienter, er det også et givende område at arbejde i.

Phil Simmonds er koncernchef for EF Elektronik. Phil fører tilsyn med fremstillings- og forsyningsvirksomheden i Storbritannien, Rumænien og Hong Kong.